tiistai 15. heinäkuuta 2008

Tervetuloa!

Nyt on perustettu ihka oma blogi suosittuja TitiTyyn lanka/sukkalankaklubeja varten. Täällä on suotavaa jakaa kuvia klubien sisällöstä, niin langoista kuin valmiista tuotoksistakin, kommentteja klubien sisällöstä ja toimivuudesta. Palauteet ja vinkit ovat erittäinkin tervetulleita! Ja sallitaan täällä toki muidenkin kuin klubilaisten kommentit:) Voitte myös ilmoittaa täällä halukkuuttanne vaihtaa paketteja keskenänne tms. Saapi olla luova.

Tämä on nyt neitseellinen ensimmäinen klubikierros, joten koitan pistää parastani. Klubien kiinnostus ylitti suurimmatkin arvioni, kiitos siitä! Ja huh, hommaa piisaa, mutta olen innoissani tästä. Yhteensä klubilaisia on nyt 83, muutamat jäsenenä kahdessakin klubissa. Suosituin oli Sukkalankaklubi yllätysväreillä, 40 jäsentä. Sukkaklubi väritoiveilla sai 20 jäsentä ja sen laitoin kiinni aika pian, jotta pystyn toiveet ottamaan huomioon paremmin. Lankaklubeissa on jäseniä 27 kpl.

Ensimmäisen klubipostituksen langat ovat tulossa ja uskon, että ette tule pettymään:) Mutta ei siitä sen enempää, pidetään hulluja jännityksessä! Jokaisen paketin mukana tulee myös tietoa ko. langan valmistajasta, langan käyttötarkoituksista ja mahdollinen ohje tai/sekä vinkkejä ja linkkejä ko. langalle.

Tänään aloitan naputtelemaan laskuja ja niissä voi mennä vielä huomisellekin. Jos et huomisen aikana ole saanut sähköpostiisi laskua niin ota pikimmiten yhteyttä. Mikäli joidenkin sähköpostista viestit palautuvat takaisin niin laitan laskun tulemaan etanapostilla. Eräpäivä on siis 31.7. Postiennakolla tilanneita kehoitan vielä miettimään kannattaako se toimitustapa, tilatessa ostokori on näyttänyt vain ENSIMMÄISEN paketin ekstra kulut 5e. Jokaiseen pakettiin lisätään tuo 5e, joten yhteensä postiennakolla tilaaminen maksaa 75e. Ja ennakkolaskulla 60e tai osissa 66e, aika selvä säästö tulee siis ennakkolaskulla.

Tänne voit liittyä ilmoittamalla halukkuutesi nimen ja sähköpostin kera osoitteeseen info at titityy.fi Mutta nyt hommiin!

Mutta nyt hommiin!

Ei kommentteja: