torstai 21. elokuuta 2008

Neuleita Allhemp6:sta

Tässä lupaamani flickr-poiminnat Allhemp6:sta...

hemp february sweater sans lace by bestitchedDSC00037 by kathyruthFakeagamoMB6 by geokajHome 332 by jnandorfyLovely Leaf Lace Skirt by c0c0beanBasket Stitch Cardigan by bogiebogieIMG_0008 by AuntieCarrotHemp towel folded by emmajanemapleLacy Little Top- fin! by shizzknitsCool Hemp Ponchette by thenutgrafEverlasting Bagstopper by karenknits

tiistai 19. elokuuta 2008

Hamppuja saatavana!


Nyt tuli täydennyslasti hamppulankoja! Uusia värejäkin on matkassa. Laitan ihan lähipäivinä teille koottuja kuvia mitä tuosta Allhemp6:sta on tehty ja heti kun saan suomennettua Lanaknitsin sivuilla olevat ilmaiset ohjeet niin nekin tulevat sivuille. Koneen kanssa on ongelmia, toivottavasti saadaan kuntoon pian.

Minäkin sain pakettini!

Eilen minäkin sain pakettini. Kyllä sitä olikin jo odotettu. Melkein ehdin jo huolestua, että mitä jos se vaikka on kadonnut matkalla... Mutta nyt minäkin sain ihailtavakseni Fleece Artistin Merino 2/6 sukkalangan, värissä Moss. Ja aivan ihana lanka se onkin!

Täältä löytyy kuva ja lisää ihastunutta lankaylistystä :) .

lauantai 16. elokuuta 2008

Synttäriale!

Vinks, tämä juhlii... aleprosentista voi jotakin päätellä;) ei voi yhdistää klubialeen.

äippä

tuli ihanan väristä langaa vihreetä sukkaklubi.
ai niin pitäiskö esittäytyä kans 40v ja risat 4lasta koira ja avomies kuuluu talouteen.
harrastanut käsitöitä pienen ikää.

perjantai 15. elokuuta 2008

Postaus ohje, tärkeää!

Vähän toiveita klubipostaukseen: laittaisitteko otsikkoon varoituksen (siis omassa blogissa) kun postaatte klubilangoista esim. VAROITUS: KLUBIPOSTAUS tai niin että ymmärtää postauksen sisältävän kuvamateriaalia. Kusti polkee niin omaan tahtiin Suomea noita paketteja että saattaa mennä yllätys monelta kun eksyykin blogiin jossa jo pakettia esitellään. En tajunnut tätä asiaa itsekään kuin kokemuksen kautta ja yllätys on mennyt nyt ainakin yhdeltä vielä pakettia odottavalta. Muutama paketti palautui minulle, olivat laittaneet lähettäjän osoitteeseen tulemaan. Eilen lähti pari oikeaan osoitteeseen takaisin ja tänään vien yhden, joten viivästys voi nyt johtua tästäkin.

Minullekin tipahti eilen klubipostia... nimittäin seuraavan postauksen sukkalangat! Ja aaaaaaaaahhhh, melkein kävin nukkumaan niiden kanssa....

Vähän näyttää siltä että täällä päässä on koneessa pöpö tai jotakin, tökkii pahemman kerran ja on tuhottoman hidasta. Jos en siis vastaa viesteihin niin johtuu tästä. Kone on menossa huoltoon ja olen sitten pimennossa määräämättömän ajan. Kaupan kautta puhelimitse saa kyllä yhteyttä eikä katkon pitäisi paria päivää pitempi olla.

torstai 14. elokuuta 2008

Tuin kutomosta päivää!

Sain tänään ihanan paketin Tiinalta, heräsin postimiehen soittaessa ovikelloa ja kun Laika lykkäsi käteeni paketin, ihmettelin että mistä mä saan pakettia. :D Avasin sen ja voi, sieltä tuli ihanuuksia! Klubilankana tuli Fleece artistia ihan mielettömässä punaisessa värissä ja lisäksi paketissa oli ranco solidia jota tilasin heti kun kuulin TitiTyyllä sitä olevan!

fleece artist merino sock 2/6 ruby red

Ajatuksia on jo mitä tästä ihanuudesta tulee, Cookie A:n Baudelairet on ollu to do-listalla iäisyyden odottaen sopivaa lankaa. Haluan ne punaisesta langasta ja kun näin tämän, tiesin että tästä ne tulee.
Minut löytää ravelrystä nikillä Tui ja blogini on Tuin kutomo.

Hih!

Ihania ensikommentteja! Kiva kuulla että paketit yllättivät ja miellyttivät. Varmasti joku saattaa kauhistua ja ihmetellä sisältöä, etenkin lankaklubissa mutta sepä juuri oli tarkoituskin. Laitelkaa sitten valmiistakin töistä kuvia, hamppulanka on uusi tuttavuus ja siitä saa aikaseksi mitä vain. Itse olen sille kyllä aivan myyty! Ja tuntuu olevan muutkin, ennakkovarauksia tulevasta uudesta lastista on tullut jo kivasti....

Tuo Moss on juuri minun värini, vähän itsekkäistä syistäkin valittu, pieni etu tässä hommassa:)) Viime myyntitapahtumassa joku vanhempi nainen aivan kauhisteli vastaavaa ihanaa vihreää lankaa ja näytti melkein pahoinvoivalta, ei sopinut hänelle kuulemma ollenkaan. Mutta niin nämä värimieltymykset ovat henkilökohtaisia ja vaikuttavat kyllä koko psykofyysiseen olemukseen, minulla ainakin väriterapia toimii - ainakin joskus....

Jee!

Tulihan sitä minullekin tänään paketti Titityyn Tiinalta ja aivan ihanan pehmeää Merinovillalankaa. En ole edes hypistellyt noin ihanaa lankaa koskaan.Kuva langastani löytyy kohta http://hulluus.vuodatus.net, blogistani, koska en saanut sitä kuvaa ladattua tänne, enkä jaksanut perehtyä ongelmaan. Saimme nimittäin sähköt justiinsa takaisin, olivat poissa 4 tuntia.

trallallaaa

Tällainen kaunokainen saapui meille tänään:


Tämä siis sukkalankaklubista väritoiveilla. Olempa iloinen että osallistuin väritoiveilla, vaikka vihreä onkin erittäin nätti niin tämä on iiihana! Just mun väri. Väri on siis Ruby Red ja kuten varmaan jo kaikki tietääkin niin lanka siis Fleece Artistin Merino 2/6.

Tästä tulee jotain kaunista, ihan mulle itelleni. Tosin voipi mennä hetki ennen kuin aloittelen, niin paljon kiireitä ja muita keskeneräisiä käsitöitä.

Kiitoksia ihanasta paketista ja päivän piristyksestä! Jatkan Rubyn silittelyä, Sanna.

Nilla esittäytyy ekan paketin kera

Hei!

Nyt on minunkin aika esittäytyä!
Olen 32 v. 8 vuotta täyttävän ylivilkkaan pojan yh-mutsi.
Neulomista ja virkkausta olen harrastanut aktiivisesti vasta vuoden. Joten ihan aloittelijan hommilla vielä mennään, ei kovinkaan taidokkaasti mutta sitäkin innokkaampana ;)
Neulominen ja virkkaus on henkireikäni, pakomatkani arjesta. Hommaan uppoudun niin että kaikki muu katoaa mielestä. Ja olen alkanut ilmeisesti puhumaankin itsekseni... poika eräänä iltana tuumasi että "taas äiskä on ottanut ne puhuvat puikot ja lankat..."
MoNillan Innolla -blogissani on käsitöiden lisäksi muuta jorinaa.
Edit; löydyn nyt myös bloggerista....


Mutta nyt siihen klubiin...
Liityin lankaklubiin (väriteema) ja voi että tämä oli pitkä aika odottaa ensimmäistä pakettia! Laskun saavuttua olin niin täpinöissäni ja onnellinen...

(kuka hölmö voi olla onnellinen laskusta..
tässä tapauksessa minä.
Muista laskuista en niinkään, ihan niin hölmö en ole!)

...että siltä istumalta olin menossa maksamaan sitä, ja sitten huomasin.. sillä ei tosiaankaan ollut mitään kiirettä vielä siinä vaiheessa.

Ja nyt siihen ekaan pakettiin:

Katsokaas mitkä ihanuudet tuli!

Tykkään väreistä!
Tuo ruskea.. hmm..
olisko hiukan luumuun päin tuo sävy. Ihana.
Ja tuo harmahtava,
ehkä sekin on hivenen luumuun päin. Ihana.
Ihanat!

Mutta nyt kun keksisin mitä ihanaa näistä langoista tekisin, ihan itselle!
Nää on mun!


Lanka on hamppua, aivan uutta mulle. Kuullut olen kyllä. Vyyhti tuntuu yllättävän painavalta.
Tiina kirjoitti kirjeessään että paranee vain käytössä, pehmenee jo ekassa pesussa ja rakastaa kuivausrumpua. Värit ei haalistu, lanka ei veny eikä nyppyynny.
Oh, täyttää kaikki toiveeni!

Lanka soveltuu vaatetusneuleiden lisäksi kodintekstiileihin, pyyhkeisiin, tiskirätteihin, ostoskasseihin jne jne... Mutta enhän mä ny näistä mitään tiskirättejä raski tehdä!

Ja samassa tuli tilaamani koukut. Ääripäästä toiseen... 2,5mm ja 10mm.
Ainakin mattoa syntyy paksulla ja ohkasella jotain ihan muuta, sitten joskus.

Ah ja voi!

Eilen Tiina kertoi täällä blogissa, että paketit ovat lähteneet matkaan. Niin lyhyt on mun muistini, että tänään ruokatunnilla ihmettelin postin tuomaa pakettia. Vasta lähettäjän nimestä tajusin... Voi mua!!


Olen mukana "tavallisessa" (ei siis sukkalanka-) klubissa Yllätysvärit. Ensimmäisessä paketissa värit olivat suomalaiskansalliset, mutta materiaali eksoottinen. Jäsenkirjeessä Tiina kertoi yrittäneensä etsiä lankaa, jota ehkä ei itse tulisi tilattua, ja siinä hän onnistui.

LanaKnitsin Hemp for Knitting, kaksi vyyhteä! Vaikka olen tiennyt aiemminkin hamppulankaa olevan olemassa, en ole ikinä sitä kokeillut. Nyt ongelmaksi muodostuu vain, mitä ihanaa noista tekee... Tiskirätti tai kassi - Tiina viittasi jäsenkirjeessään netissä oleviin ilmaisohjeisiin - eivät tee oikeutta tälle langalle, joka on muuten uskomattoman painavaa.

Ah ja voi. Nyt on niinkun nisus istuus ja kaakkuhun nojaas.

1. lankaklubien paketti saapui!

Lankaklubin pakettini on tässä, LanaKnits: Allhemp6, 100% pitkä kuituista hamppua, 100g=150m, puikot 3.75mm, 22s ja 28 krs=10cm, käsi/konepesu.
Aivan ihana yllätys, ainakin meikäläiselle, jolla ei juuri ole kokemusta kuin vain Novitan langoista! Saatikka etten ole koskaan törmännyt hamppulankaan, hyvin jämäkän ja todella kestävän tuntuinen lanka. Loistava idea, Kiitos Tiina =)!
Juuri tätä myös hain lankaklubilta: uusia outoja tai siis oudompia tuttavuuksia, sitä tämä oli ainakin minulle, olen enemmän kuin tyytyväinen!
Sukkalankaklubin pakettini on tässä, Fleece artistin merino 2/6 sukkalankaa, käsin värjättyä, 100% merinovillaa, 115g=325m, 3mm puikot, 26s=10cm, konepestävää, värisävy: Moss.
Ensin kauhistelin tuota vihreän sävyä, mutta aikani tuijoteltuani, se on oikeestaan IHANA! Itse en ois ostanut tuota vihreän sävyä, mutta just tätä periaatteessa ajoinkin takaa liittyessäni yllätysväreihin... Ja lanka tuntuu aivan huippuhyvältä! Kiitos Tiina=)!

Kusti polkee ja posti kulkee

KIITOS TIINA TITITYY ja TERVEHDYS KLUBILAISET!



Tässä se ny on! Fleece Artist nimeltään Moss. Kyllä Sinua jännittyneenä odotettiinkin. Olet ensikosketukseni F A lankoihin. Tunnuit jo heti kerittäessä ihanan pehmeältä käsiini. Onneksi olen saanut nuo kudinpuut anopiltani. Ja onneksi hän oli säilyttänyt ne eikä laittanut saunapuiksi. Joulunpukilta täytyykin pyytää siten se kerijälaite. Päätin, että Sinusta Moss tulee minun lempparisukkaohjeeni kaltaiset eli Interweaven Favorite Socks kirjasta Embossed Leaves Socksit. Varmaankin tulemme viihtymään yhdessä niin kutoessa kuin astellessa.
Toivon kaikille klubilaisille iloisia sukantekohetkiä! Oletko muuten niitä jotka kutoo vai neuloo sukkia? Minä kudon.
Ja lyhkäsesti minä ---> uusioperheen 42v äite Tampereelta, tällä hetkellä pitemmällä sairaslomalla. Perheeseen kuuluu lisäkseni ukko ja kolme poikaa. Aina olen jotain käsitöitä tehnyt; enimmäikseen sukkia, huiveja, tumppuja ja pipoja. Sukat ovat minun lempparijuttu. Ja rokkenroll. Kun saisin tuon oman blogini toimimaan.... Ja sainhan sen toimimaan, eli http://rokkaavatvillasukat.blogspot.com/

keskiviikko 13. elokuuta 2008

Klubilapset lähtivät...

Tänään ne sitten lähtivät, ensimmäiset klubilapset! Joten eikun majoittautumaan postiluukun/laatikon äärelle kolahdusta odottamaan. Unohdin tohkeissani matkasta kuitit, joten jos kaipaat sitä niin ota yhteyttä ja laitan tulemaan. Kaikille lähti myös kirjeet, mikäli on jäänyt vahingossa matkasta niin ota yhteyttä. Muutaman maksusuoritusta vielä odottelen ja sitten lähtee heillekin paketit, vielä ne odottelee varattuina..:)

Kauhia kun aina tulee kuvattomia postauksia enkä ole saanut otsikkoonkaan kuvaa... laitelkaahan työ kuvia, minäkin aktivoidun ja laitan kuvia, tongittuna on klubilangoista flickr-poimintoja, näkee niistä vähän mitä kaikkea langoista on tehty.

Toivottavasti paketit miellyttävät!!!!!!!!!!!

keskiviikko 6. elokuuta 2008

Tilannetiedotusta

Hei kaikille uusille blogin jäsenille tasapuolisesti! Laitan tännekin vielä tietoa, että mahdolliset lisätilaukset, jotka haluat toimitettavan ensimmäisen klubipostin mukana, tulisi tehdä tämän viikon aikana. Lisätoimituskuluja tulee maksimissaan 2,50e, joten kannattaa hyödyntää jos vaan tarvetta on. Ja koko klubin ajanhan on kaikista langoista ja puikoista se -5%, ekstra-alennuksia tulee myös syksyn myötä.

Viimeisetkin langat klubia varten ovat saapuneet tulliin, joten voin huokaista... innolla odotan sukkaklubilaisten lankojen näkemistä, ovat täysin uusia minullekin. Uusia lankoja on nyt tulossa kauppaan Lanaknitsiltä (lisää hamppulankoja), O-Woolilta (Classic, 2-ply sekä Balance, luomuja kaikki), Farmhouselta ihanaa käsinvärjättyä Andy's merinoa sekä täysin uutta italialaista alkuperää olevaa Lucca merinovillalankaa, joka on huopuva lanka. Araucanian langoista lähtee pian myös uusi tilaus, Nature Woolia ja Rancoa tulossa. Patonsin Classicista myös lähtee uusi tilaus...Mihinkä minä ne kaikki lykkään?!?!?