keskiviikko 6. elokuuta 2008

Tilannetiedotusta

Hei kaikille uusille blogin jäsenille tasapuolisesti! Laitan tännekin vielä tietoa, että mahdolliset lisätilaukset, jotka haluat toimitettavan ensimmäisen klubipostin mukana, tulisi tehdä tämän viikon aikana. Lisätoimituskuluja tulee maksimissaan 2,50e, joten kannattaa hyödyntää jos vaan tarvetta on. Ja koko klubin ajanhan on kaikista langoista ja puikoista se -5%, ekstra-alennuksia tulee myös syksyn myötä.

Viimeisetkin langat klubia varten ovat saapuneet tulliin, joten voin huokaista... innolla odotan sukkaklubilaisten lankojen näkemistä, ovat täysin uusia minullekin. Uusia lankoja on nyt tulossa kauppaan Lanaknitsiltä (lisää hamppulankoja), O-Woolilta (Classic, 2-ply sekä Balance, luomuja kaikki), Farmhouselta ihanaa käsinvärjättyä Andy's merinoa sekä täysin uutta italialaista alkuperää olevaa Lucca merinovillalankaa, joka on huopuva lanka. Araucanian langoista lähtee pian myös uusi tilaus, Nature Woolia ja Rancoa tulossa. Patonsin Classicista myös lähtee uusi tilaus...Mihinkä minä ne kaikki lykkään?!?!?

2 kommenttia:

minnap kirjoitti...

kauheesti täällä odotellaan niitä sukkalankoja;)

Jorge kirjoitti...

Hello friend: it wanted invitarte that you visit blog that I am making with my students of second year of the secondary one on the DISCRIMINATION.
http://nodiscrimine.blogspot.com
arduous and interesting Subject.
Surely it will be of your affability.
We invited to you that you read what pleases of him and makes an opinion on he himself.
Its contribution will be valuable.
In blog it will find a translator of the page in several languages if he needs it.
A hug from Argentina.