perjantai 15. elokuuta 2008

Postaus ohje, tärkeää!

Vähän toiveita klubipostaukseen: laittaisitteko otsikkoon varoituksen (siis omassa blogissa) kun postaatte klubilangoista esim. VAROITUS: KLUBIPOSTAUS tai niin että ymmärtää postauksen sisältävän kuvamateriaalia. Kusti polkee niin omaan tahtiin Suomea noita paketteja että saattaa mennä yllätys monelta kun eksyykin blogiin jossa jo pakettia esitellään. En tajunnut tätä asiaa itsekään kuin kokemuksen kautta ja yllätys on mennyt nyt ainakin yhdeltä vielä pakettia odottavalta. Muutama paketti palautui minulle, olivat laittaneet lähettäjän osoitteeseen tulemaan. Eilen lähti pari oikeaan osoitteeseen takaisin ja tänään vien yhden, joten viivästys voi nyt johtua tästäkin.

Minullekin tipahti eilen klubipostia... nimittäin seuraavan postauksen sukkalangat! Ja aaaaaaaaahhhh, melkein kävin nukkumaan niiden kanssa....

Vähän näyttää siltä että täällä päässä on koneessa pöpö tai jotakin, tökkii pahemman kerran ja on tuhottoman hidasta. Jos en siis vastaa viesteihin niin johtuu tästä. Kone on menossa huoltoon ja olen sitten pimennossa määräämättömän ajan. Kaupan kautta puhelimitse saa kyllä yhteyttä eikä katkon pitäisi paria päivää pitempi olla.

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ei minun elämäni siitä mitenkään mutkalle mennyt, mutta en osannut odottaa näkeväni lankakuvia noin 20 blogissa heti seuraavana päivänä paketin lähettämisestä. Enkä minä millään muistanut ketkä kaikki ovat kerhon jäseniä kun kierrosta tein joten en osannut varoakaan.

Olen tyytyväinen langan väriin, ehdin nimittäin pelästyä, kun ensimmäisessä kuvassa oli Ruby Red.

Kangaskasa kirjoitti...

Ihanaa lankaa! Kiitos! Sain paketin tänään, vaikka matkaa teiltä ei ole kovinkaan hirveästi... Ihmeellisiä ovat Itellan tiet. Mutkikkaat ehkä.

www.kangaskasa.vuodatus.net

Heidi kirjoitti...

Minä vielä odottelen omaa pakettiani... Jospa maanantaina se vihdoin tulisi :) .

tiina kirjoitti...

Hanna, hyvä juttu. Kivempi se kuitenkin on ettei ylläri mene pilalle.

Kangaskasa, Itellan tiet kulkee kyllä välillä omia polkujaan...

Heidi, ? toivottavasti maanantaina tulee! Ota heti yhteyttä jos ei kuulu.