sunnuntai 25. tammikuuta 2009

sukissa on jo reikä :(

Kuten aiemmin kerroin, tein pojille sukat lokakuun klubilangasta joka oli Ilun bambusukkalankaa. Ei valitettavasti ollut kovin kestävää lankaa :(. Esikoinen on pitänyt sukkia yhteensä noin 10 päivää, ja molemmissa kantapäissä ja toisessa ukkovarpaassa on reikä.

keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Tervetuloa uudet klubilaiset!

Uusi kierros on siis alkamassa ja toivotankin uudet klubilaiset tervetulleiksi! Saattesta jäikin varmaan pois ilmoittautumisohjeet tänne blogiin, jos mukaan haluaa. Eli minulle sähköpostiin info@titityy.fi toive liittymisestä ja laitan sitten bloggerin kautta kutsun. Sen jälkeen voit liittyä itse linkin kautta, blogger (eli gmail) tili vaaditaan, jos sitä ei ole niin on helppo perustaa vaikka vain tätä varten.

Yhteensä ilmoittautuneita kaikkiin klubeihin tuli 130! Vau! Kiitän osallistumisesta ja koitan tehdä klubeista sen arvoisia:)

maanantai 12. tammikuuta 2009

Uusi klubikierros, uudet edut

Nyt on sitten saatu alkuun uusi klubikierros:) Laskut ovat lähteneet ja jäseniä klubeissa on tällä hetkellä reippaat 100, vielä on ilmoittautumisaikaa jäljellä. Mahtava määrä, ihanaa että innostuneita riittää! Vielä on aikaa ilmoittautua 15. päivään mennessä, empiville tiedoksi;)

Uuteen kierrokseen muokkasin hieman etuja: -5% kaikista tuotteista ja lisäksi -10% yli 50e ostoista! Lisäetuja tulee sitten joka kirjeessä ja ne ovat lyhyemmän ajan voimassa, edellä mainittu siis koko klubijäsenyyden ajan.

Jos toivot lisätilaukset klubipaketin yhteyteen (tässä säästät toimitusmaksuissa, lisämaksua tulee max. 3e), pitää tilaukset olla tilattuina edeltävän kuun viimeiseen päivään mennessä eli nyt ensimmäinen eräpäivä on 31.1.

Jos laskuissa ilmeni vääriä tietoja tai puutteita tai et ole saanut sitä ensinkään niin ota pikimmiten yhteyttä!

maanantai 5. tammikuuta 2009

BFL Sock väärää lankaa

Tulihan se selvyys sitten ja ikävänlainen. Kehräämöllä oli käytetty huopuvaa lankaa superwashin tilalla tässä erässä joka oli siis viime kuun sukkaklubilanka. Korvaavat langat ovat tulossa. Eli KÄSINPESU ehdottomasti! Laittakaa sanaa kiertämään klubilaisille, loput tämän erän langat laitan tarjoukseen kunhan lomalta palailen...mukava loman lopetus ja vuoden aloitus:/

sunnuntai 4. tammikuuta 2009

BFL Sockin pesuohje!!!

TÄRKEÄÄ TIETOA VIIMEISESTÄ SUKKAKLUBILANGASTA VILLAVOIMALA-BLOGISSA!!!