sunnuntai 25. tammikuuta 2009

sukissa on jo reikä :(

Kuten aiemmin kerroin, tein pojille sukat lokakuun klubilangasta joka oli Ilun bambusukkalankaa. Ei valitettavasti ollut kovin kestävää lankaa :(. Esikoinen on pitänyt sukkia yhteensä noin 10 päivää, ja molemmissa kantapäissä ja toisessa ukkovarpaassa on reikä.

4 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Onpa kurjaa! Omassa käytössä olleet sukat on kestäneet kyllä jo paljon pitempään ja aika ahkeraan on tullut käytettyä. Laitan Ilulle viestiä, mutta kyllä tuon käyttöä pitäisi pidemmälle kestää ehdottomasti. Palaan asiaan.

Ilu kirjoitti...

Tämä on minunkin puoleltani suuri harmi ja pahoittelen tapahtumaa!

Tämä on ensimmäinen tämmöinen raportti tästä langasta ja olen värjännyt sitä kumminkin satoja vyyhtejä. Tosin onhan selvää, että tuossa langassa on vahvikkeena vain bambu, joka ei ole kulutuskestävyydessään nylonin (polyamidin) luokkaa. Mutta silti.

Itse en neulo saapassukkakäyttöön näin ohuista langoista, joten en osaa sanoa sitten, mikä tähän oli syynä.

Mielenkiinnolla odottelen, josko joku muukin toteaa jotain...

ilu

RiikkaR kirjoitti...

Ehkä lapsilla sukat kuluvat nopeammin puhki kuin aikuisilla, kun liu'utaan sukkasillaan lattialla. Esikoinen kyllä pitää äärettömästi noista sukista, on käyttänyt niitä sisäsukkina ihan suoraan paljaassa jalassa. Ne noin kymmenen käyttöpäivää sukka on ollut jalassa aamusta iltaan.

Mulla on itselläni sukat Ilun puuvillasukkalankaa, ja ne ovat kestäneet hyvin.

tiina kirjoitti...

Laitatko Riikka minulle sähköpostilla yhteystietosi, kaksi asiakasta löytyy samoilla vinkeillä, ettei mene arvaus vaan väärään osoitteeseen...