perjantai 20. maaliskuuta 2009

Taustaa

Nyt sitten tulee kuvaa ja tarinaa klubipakettien sisällöistä, että jos on vielä niin kehnosti että paketti on matkalla niin ÄLÄ LUE ÄLÄKÄ KATSO! Tosin kaikkien pitäisi nyt olla jo perillä, tiistaina matkaan lähti muutamat viimeiset.

Huivilankana oli ensimmäisessä paketissa siis BC Garnin Jaipur Silk Fino. Upea, ohut silkkilanka kesän juhliin tai tuomaan arkeen vähän juhlan tuntua. Loput Jaipurit on päivitetty kauppaan jos jäit kaipaamaan lisää, osaa on vain yksi vyyhti varastossa, tätä nimittäin hamstrattiin Helsingin messuilla yllättävällä tavalla. Lisää tulee vielä kevään aikana ja toivevärejäkin saa esittää.

Sukkalankana sitten lähti sitä itseään, kauan kuolattu Koigun KPPPM. Taival tämän langan tilaamiseen on ollut pitkä ja kivinen, mutta nyt sitä viimein tuli, huh. Olisin samalla ottanut myös solidia versiota (KPM), mutta värikarttoja ei oikein ollut tarjolla ja yhteydet tuntuivat välillä tökkivän ja katoavan valmistajan taholta. Kannattaa tutustua Maie Landran Knits from Painter's Palette kirjaan , saa myös Hobboksilta jos haluaa Suomesta tilata.

Koigu on maailmalla jo käsite sinänsä, aitoa taidelankaa eikä ihme. Hintakin on sitten sen mukainen, se jäikin saatteesta pois, eli 13,50e/50g. Eri paketit tulevat olemaan eri hintaisia, koko klubin hinta sitten tasoittuu niin että alea tulee verrattuna normihintoihin. Tämä koskee siis kaikkia klubeja.

Sain muuten Koigulta ekan paketin jossa oli box-artia!





Tätä tuli varastoon sitten reilusti ja ensi viikolla saan kuvattua loput kauppaan, tiedoksi jo lisää kaipaaville;) Käykää myös tutustumassa Koigun blogiin.

Lankaklubilaisille löytyy vinkki viime klubilangasta Villavoimalassa, tein testivyyhdistä Mario myssyn ja yksi vyyhti riitti siihen hyvin.

3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Aaaarrggh. Koigua????? KOska nopeet syövät hitaat, koska minun pitää päivystää TitiTyyn sivuilla, että saan edes yhden pienen maistiaisen siitä? *kuola valuu ja banjot soi*

Tiina kirjoitti...

Tiistaina aikaisintaan, ehkä jos hyvin käy niin maanantaiyönä:))) luulis niitä nyt riittävän hetkeksi, värejä tuli 23 erilaista.

Päiväkorento kirjoitti...

Upeaa KOIGUa !! <3