torstai 18. joulukuuta 2008

Sock Woolista!

Pari asiakasta on laittanut viestiä Sock Woolista, että väriä lähtee pesussa paljon, Tuhka sekä Meri ovat olleet väriä päästävät sävyt. Olkaa siis tarkkoja pesun kanssa, ei missään nimessä eri väristen kanssa samaan pyykkiin. Laittakaa ihmeessä viestiä jos tätä on esiintynyt muillakin, osaan pistää valmistajalle viestiä asian laajuudesta. Olen pahoillani tästä ja toivon, ettei kenelläkään ole käynyt värjäämisvahinkoja, reklamoin asian eteenpäin valmistajalle.

Kokemuksia kaipailen tämän langan käyttäytymisestä!

lauantai 13. joulukuuta 2008

keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Tulossa

Loppuviikosta pitäisi kolista usessa osoitteessa, tänään lähtivät vuoden viimeiset klubipostit matkaan:) Paketteja oli aikamoinen liuta, onneksi oli apujoukkoja. Kuumesta toipumassa ollut esikoinen innostui pienestä näpertelystä, josta nyt ei tässä sen enempää... ihanan innokkaana vielä.

Jokaisesta paketista pitäisi löytyä 100g varsinaista klubilankaa, lisäksi kirjekäärö sekä pieni ekstra Joulun kunniaksi ja kiitokseksi osallistumisesta. Huomautettakoon, että tämä oli viime hetken juttuja enkä voinut näissä ylläreissä väriteemoja enää huomioida, mutta toivottavasti kelpaa kuitenkin ja jotain käyttöä löytyy.

Sukkalangat aiheuttivat päänvaivaa. ARGH! Eivät sitten valmistajan päässä olleetkaan laittaneet väreille nimiä ollenkaan ja suurimpaan osaan en yksinkertaisesti ehtinyt pähkäillä nettikuvien perusteella minkä nimisiä langat mahtoivat olla. HARMITTAA! Mutta se homma on edessä, laitan kuvat valmistajalle ja saa nimetä ne mulle valmiiksi, niiden kartan perusteella oli minusta eräs väri vaihtunut tai en vain erottanut mikä oli mikä. Antakee armoa... muutamiin nimet tulivat kyllä, mutta suurimmasta osasta uupuu.

Jos jotakin puuttuu, tai ei pakettia kuuluu tms. niin ottakaa rohkeasti yhteyttä. Täällä päässä on posti vaihtunut ei niin toimivaksi asiamiespostiksi, joten kaikki on mahdollista. Toki omia erehdyksiä myöten.

Kommetteja ja palautetta ekasta kierroksesta saa laittaa tulemaan niin otan opikseni! Öitä!

keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Uudet klubit kaupassa!

Ilmoittautumisaika uudelle klubikierrokselle on alkanut! Aikaa on runsaasti,. 15.1. saakka voi vielä ilmoittautua. Ensin käynnistyy Lankaklubit, sitten sukka- ja uutena huivilankaklubi. Hinnat hieman nousivat johtuen dollarin vahvistumisesta ja ameriikan ihanuuksia olisi kiva saada joukkoon myös:) Jos taas on jotakin sähellystä tuoteselosteissa tms. niin kyselkää, yömyöhällä innostuin niitä väsäämään...

Laitoin myös Lahjakortti-mahdollisuuden suoraan kauppaan, sitä on kyselty paljon myös ja on helpompi tilata suoraan kaupan kautta.