keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Tulossa

Loppuviikosta pitäisi kolista usessa osoitteessa, tänään lähtivät vuoden viimeiset klubipostit matkaan:) Paketteja oli aikamoinen liuta, onneksi oli apujoukkoja. Kuumesta toipumassa ollut esikoinen innostui pienestä näpertelystä, josta nyt ei tässä sen enempää... ihanan innokkaana vielä.

Jokaisesta paketista pitäisi löytyä 100g varsinaista klubilankaa, lisäksi kirjekäärö sekä pieni ekstra Joulun kunniaksi ja kiitokseksi osallistumisesta. Huomautettakoon, että tämä oli viime hetken juttuja enkä voinut näissä ylläreissä väriteemoja enää huomioida, mutta toivottavasti kelpaa kuitenkin ja jotain käyttöä löytyy.

Sukkalangat aiheuttivat päänvaivaa. ARGH! Eivät sitten valmistajan päässä olleetkaan laittaneet väreille nimiä ollenkaan ja suurimpaan osaan en yksinkertaisesti ehtinyt pähkäillä nettikuvien perusteella minkä nimisiä langat mahtoivat olla. HARMITTAA! Mutta se homma on edessä, laitan kuvat valmistajalle ja saa nimetä ne mulle valmiiksi, niiden kartan perusteella oli minusta eräs väri vaihtunut tai en vain erottanut mikä oli mikä. Antakee armoa... muutamiin nimet tulivat kyllä, mutta suurimmasta osasta uupuu.

Jos jotakin puuttuu, tai ei pakettia kuuluu tms. niin ottakaa rohkeasti yhteyttä. Täällä päässä on posti vaihtunut ei niin toimivaksi asiamiespostiksi, joten kaikki on mahdollista. Toki omia erehdyksiä myöten.

Kommetteja ja palautetta ekasta kierroksesta saa laittaa tulemaan niin otan opikseni! Öitä!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iso lämmin kiitos paketti tuli jo tänne, haettu ja avattukin =)!

Ihanat klubilangat ja tosi kiva ylläri nuo extrat.

Olen tykännyt todella kovasti klubeistsi, no, ei kai siitä voi erehtyä kun kerran kaikki seuraavat kolme lankaklubia napsahtivat ostokoriin jo heti ilmestyessään =D!
Kiitos <3.

Kate kirjoitti...

Kiitos minultakin, paketti oli taas tosi mieleinen. Jatkoa on täälläkin napsuteltu :)
Hyvää joulun odotusta sinulle!

Marjaana kirjoitti...

Kiitos Tiina. Ihana lankapaketti jälleen kerran :)

tiina kirjoitti...

Kiitos teille kovasti!

Heidi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.