torstai 30. lokakuuta 2008

Mindstorm-sukat

Käykäähän kattomassa mun hienoja sukkia, jotka olen tehnyt Fleese Artist Merino woolista, täältä

lauantai 25. lokakuuta 2008

Niin ihanaa

Aivan upea paketti, kiitos Tiina! Juuri tämän takia liityin sukkalankaklubiin :) . Näillä langoilla on yleensä olleet ihastuttavat nimet, saakohan jotakin kautta tietää oman vyyhtensä kutsumanimen?

Kuvia ja lisää ihastusta blogissa .

torstai 23. lokakuuta 2008

Jee! Minäkin sain pakettini =)!

Olen niiiin onnellinen: Lisää juttua tässä postauksessani.
Aivan ihanat klubilangat, kiitos Tiina=)!

maanantai 20. lokakuuta 2008

Kuvia...VAROITUS!

Laitan tähän nyt pari kuvaa klubilankaneuleista, joten jos et omaa pakettia ole vielä saanut niin kipitä äkkiä karkuun!














joko nyt uskaltais...


vielä ehtii poistua...




No niin! Ensimmäisessä kuvassa on Milliinin ystävällisesti malliksi neulomat kämmekkäät O-Woolin Balancesta. Menekki siis vain yksi vyyhti! Näille ei valitettavasti ole ohjetta, mutta laitan sen toivelistalle jos näin halutaan, itselle tekisi mieli tehdä hieman pitemmällä sormiosalla suht samanmoiset, noissa peukaloaukko on minulle ehkä hieman liian korkealla, tykkään peittävämmistä. Mutta ihanat joka tapauksessa ovat nuo!


Huivista kiitos menee Sannalle:) Eli Xie ja mallina Revontuli. Hyvin toimii tuo malli yksivärisessäkin langassa! Ihanan laskeutuva ja hehkuva huivi, palkitsee tekijänsä kyllä. Pakko se on Icarus saada tästä neulottua ennen kesää... tässäkin siis menekki vain yksi kartio. Ja malli löytyy siis Ullasta.

Kuva on taas mitä sattuu, ei ollut avustajaa paikalla joten ulkovaraston ovi toimii kuvauspaikkana. Tahtoo uuden kameran ja kuvaustaitoa...


Ilun langoille en ehtinyt neuloa itse mallia, mutta Ilun blogista ja flickrin ryhmästä löytyy valmiita neuleita niin vähän näkee miltä värjäys valmiina näyttää. Olen ihan Ilu fani, pakko se oli itsekin klubiin liittyä:))) Tänään on muuten Ilun klubien viimeinen ilmoittautumispäivä, joten äkkiä sinne jos mieli tekee lisää!

lauantai 18. lokakuuta 2008

Ihanaa sukkalankaa

Sain eilen sukkaklubipostia ja aivan ihanaa sukkalankaa taas, käykäähän kurkkaamassa täältä. Edellisistäkin sukkaklubin langoista alkaa jo kohta valmistua sukkia...

perjantai 17. lokakuuta 2008

Klubilangat saapuneet












Posti oli eilen tuonut klubipostia.
Pussin täytteenä oli O-Woolin palance, 50% villaa / 50% puuvillaa, pehmeää luomulaatua
ja Xie, 100% bambulankaa.

Ihanaa postia jälleen Titityyltä :)
Jään odottelemaan ainakin kämmekkäiden ohjetta palancelle. Lanka tuntuu ihanalta minunkin kuiviin käsiin. Xie on minulle aivan outoa ja haastavaa ohuen ohutta lankaa, varsinki minun jäykille sormille. Siis tuostako ihan oikeesti neulomalla jotain syntyy?!

torstai 16. lokakuuta 2008

On the Way, osa 2

Nyt ovat loputkin matkaan lähdössä!!! Huh huh, en muuta sano:)

keskiviikko 15. lokakuuta 2008

On the way!

Ekan satsin eli lankaklubin langat kiikutin tänään postiin, sukkalankalaiset joutuvat odottamaan vielä tovin. Huomenna toki nekin matkaan pääsevät. Tiedoksi vaan jo luukun/laatikon alle majoittuneille;) Pari lisätilauksellista lähtee huomenna, mutta muut ovat tulossa.

Klubikirjeestä jäi kuvat pois, tulostin takkuili ja tuli raidallisia kuvia, ei viissinyt niitä laittaa kun ei niistä mitään selvää olisi saanut. Päivitän ne kuvat tänne sitten parin päivän päästä etten pilaa yllätyksen iloa.

perjantai 10. lokakuuta 2008

Ohjeet hampulle ja aikataulusta

Nyt on päivittyneet ilmaiseksi ladattavat ohjeet tiskiliinalle ja ostoskassille kotisivujen puolelle, vanhaa tekstiä oli jäänyt siihne yläpuolelle, älkää hämääntykö, kuvatkin puuttuvat vielä, eiköhän ne webmaster viikonlopun aikana sinne lisäile. Pääasia että ohjeet ovat nyt saatavilla!

Klubipostituksen aikataulusta sen verran, että koitan saada ne matkaan ensi viikon torstaina, perjantaina viimeistään. Viikonlopun reissu anoppilaan ja alkuviikon työmatka viivästyttävät nyt hieman aikataulua, tämäkin viikko meni opetushommissa ja niiden suunnitteluissa. Ah, tätä yrittäjän arkea, onneksi hommia on:)

torstai 9. lokakuuta 2008

Baudelairet

Ensimmäinen klubilanka on korkattu ja olen ihan rakastunut. Miulle tuli vyyhti Fleece Artist merino 2/6 Ruby red-värissä.

Baudelaire
Siitä neuloontui aivan mielettömän kauniit Cookie A:n Baudelairet. Ihana lanka, ihana malli ja lopputulos on kaunis. :) 2,25mm puikoilla kulutus oli 85g joten lankaa jäi reippaasti, pitää miettiä siitä jotain kivaa.