maanantai 20. lokakuuta 2008

Kuvia...VAROITUS!

Laitan tähän nyt pari kuvaa klubilankaneuleista, joten jos et omaa pakettia ole vielä saanut niin kipitä äkkiä karkuun!


joko nyt uskaltais...


vielä ehtii poistua...
No niin! Ensimmäisessä kuvassa on Milliinin ystävällisesti malliksi neulomat kämmekkäät O-Woolin Balancesta. Menekki siis vain yksi vyyhti! Näille ei valitettavasti ole ohjetta, mutta laitan sen toivelistalle jos näin halutaan, itselle tekisi mieli tehdä hieman pitemmällä sormiosalla suht samanmoiset, noissa peukaloaukko on minulle ehkä hieman liian korkealla, tykkään peittävämmistä. Mutta ihanat joka tapauksessa ovat nuo!


Huivista kiitos menee Sannalle:) Eli Xie ja mallina Revontuli. Hyvin toimii tuo malli yksivärisessäkin langassa! Ihanan laskeutuva ja hehkuva huivi, palkitsee tekijänsä kyllä. Pakko se on Icarus saada tästä neulottua ennen kesää... tässäkin siis menekki vain yksi kartio. Ja malli löytyy siis Ullasta.

Kuva on taas mitä sattuu, ei ollut avustajaa paikalla joten ulkovaraston ovi toimii kuvauspaikkana. Tahtoo uuden kameran ja kuvaustaitoa...


Ilun langoille en ehtinyt neuloa itse mallia, mutta Ilun blogista ja flickrin ryhmästä löytyy valmiita neuleita niin vähän näkee miltä värjäys valmiina näyttää. Olen ihan Ilu fani, pakko se oli itsekin klubiin liittyä:))) Tänään on muuten Ilun klubien viimeinen ilmoittautumispäivä, joten äkkiä sinne jos mieli tekee lisää!

1 kommentti:

Marjaana kirjoitti...

Huivi on aivan upea!
Hiukan jännittää miten onnistun Xie langan kanssa, kun on ohutta. Mutta kun ajan kanssa tekee, niin varmasti onnistun, luotan itseeni :)

Ja kiitos klubipaketista, pelasti minun päivän.