sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

1. Lankaklubilangasta kasvoi evangeline kämmekkäät

Tämä kämmekäs malli oli pitkään Must do-listalla, kun kevät 2009 1.lankaklubilanka tuli, niin hoksasinpa (en tosin heti, vaan vasta nyt=pitkät piuhat) että mitä siitä neulon. Väitänpä että just tämä lanka on mitä mainion tähän malliin.

Kyllä tuli napakat, pehmeät ja ihanat kämmekkäät.

Siskolleni näitä meinasin, kun ei ihan ole mun punainen, mutta luulen kuitenkin että pidän ne itse tai sitten se ois ostettava tätä lankaa Peacock-värissä... Ööh, nyt kun tarkemmin tuota mietin niin taidanpa muuten mennä kauppaan heti tän postauksen jälkeen ; )...


Mistä: Ravelry Malli: Evangeline Puikot: 4mm Lanka: Shibuiknits Merino Alpaca chinese red 1797 Langantiedot: 100g=120m, 16s ja 20krs=10cm, 5mm, 50% babyalpakka 50% merino, käsinpesu Langan menekki: 100g Aloitettu: 22.4.2009 Valmis: 23.4.2009.


Blogini: Jossun Neuleet

tiistai 21. huhtikuuta 2009

Suuuuuri tyhjennysale!

Sukka- ja huiviklubien toukokuun osamaksut ovat lähteneet. Mikäli haluat tehdä lisätilausta niin mieluusti 30.4. mennessä. Todennäköisesti toukokuun paketit lähtevät ennen kuun puoltaväliä, en malta nimittäin odottaa niiden postitusta.........kihisen itse kuulemaan kommentteja ja laittamaan loput ihanuudet kauppaan, ne ovat jo kohta pari kuukautta täällä odotelleet uusia koteja.

Puodissa viuhuu suuri tyhjennysale uutuuksien ja kesälankojen tieltä, joten koittakaas tyhjentää rivakasti;) Villavoimalassa aiheesta lisää.

Niin ja viimeisen lankaklubin klubilankaa on hieman varastossa ja lisää saa tilauksesta, BC Garnille lähtee uusi tilaus piakkoin... eivät ole loput vielä kaupassa, mustaa, valkoista, pari punaista, ruskeaa ja vihreää jäljellä.

keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Lankaklubipaketit tulossa

Tänään lähtivät matkaan huhtikuun lankaklubipaketit:) Palataan sisältöön kunhan kaikki ovat saaneet omansa turvallisesti perille... parilta saattoi jäädä klubikirje matkasta jos laskuni pitävät paikkansa, laita tällöin sähköpostia niin pistän heti tulemaan.