tiistai 24. helmikuuta 2009

Tarkennusta

Pääsin tarkistamaan pakettia vielä odottavien tilannetta ja näyttää siltä, että ne jotka ovat ilmoittaneet että klubipakettia ei ole tullut, odottavat sukka- tai huiviklubin pakettia. Näiden klubien ekat paketit lähtevät vasta maaliskuussa, joten ei hätää:) Tarkistin klubien tuoteselosteet ja mielestäni asia on niissäkin mainittu oikein. Sukka- ja huiviklubilaisten paketit lähtevät siis viimeistään maaliskuun puolessa välissä, todennäköisesti jo aiemmin.

Jos joku vielä kaipailee lankaklubin pakettia tai korvaavaa sukkalankaa edellisistä klubeista niin laita viestiä pikaisesti.

maanantai 16. helmikuuta 2009

Postia tulossa

Tänään lähti matkaan Lankaklubilaisille vuoden ensimmäinen paketti:) Samoin matkaan pääsi viimein Fleece Artistilta korvaava sukkalanka BFL Sockin tilalle. Tulossa on taasen täysin uusi yllärilanka, tällä kertaa sitten konepestävänä... hieno lanka tämäkin!

Jos klubipaketeissa on epäselvyyksiä niin laita viestiä. Olen lomalla 18.2.-23.2.

Toivottavasti paketit ovat mieluisia! Tänne voitte myös lisätä kuvia paketeista ja jos aiemmista klubilangoista on jo syntynyt jotain niin niistäkin olisi kiva kuvia nähdä.